Durant el ple ordinari del mes de setembre al consistori solsoní també es va aprovar per unanimitat els ajuts atorgats pel departament d'Ensenyament de la Generalitat a l'Escola Municipal de Música de Solsona, en aquest cas per al curs 2016-2017, que ascendeixen a 30.060 euros.

Al moment dels informes i resolucions, la regidora de Joventut, Yasmina Valderrama, va informar que ja ha finalitzat el procés de selecció d'una informadora juvenil. A la plaça s'hi van presentar una vintena d'aspirants i finalment va sortir guanyadora Anna Sánchez Castelló. A més a més, Valderrama també va explicar que l'espai del Casal de Cultura que acollirà la nova Oficina Jove de Solsona «ja està a punt».

Pel que fa als infants, al final de la sessió plenària també es va informar del començament de l'activitat «Petits Xefs», que té una alta participació, ja que s'han creat dos grups de setze participants que aprenen a cuinar de manera divertida. L'activitat és conduïda per la cooperativa d'inserció sociolaboral per a joves Riuverd.