Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fira del Bolet de Solsona proposa tres tallers sobre cuina

El certamen boletaire celebrarà durant el cap de setmana les seves activitats centrals

La Fira del Bolet de Solsona proposa tres tallers sobre cuina

L'onzena Fira del Bolet i el Boletaire de Solsona es complementa enguany amb tres tallers sobre cuina. El primer es celebra avui a partir de les sis de la tarda a l'edifici Seminari del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal (CTFC), amb Laia Comas i Roger Vilaginès, cuiners del restaurant Mare de la Font.

El proper dissabte a partir de les cinc de la tarda, la plaça Major acollirà dos tallers més de cuina. El primer, amb el títol 'Cuina boletaire per menuts' anirà a càrrec de Laia Espasa, de Toleràncies, i consistirà en un taller de cuina didàctic on els petits de la casa podran aprendre una divertida i saludable recepta al voltant del bolet. L'activitat va dirigida a nens i nenes de 5 a 11 anys.

Una vegada finalitzat aquest primer, a dos quarts de set de la tarda, Marc Pla, de la Formatgeria el Miracle, impartirà un segon taller obert a tothom, on es maridarà el formatge amb bolets i productes ecològics. Les places per aquests tallers són limitades. Les activitats estan organitzades pel Consell Comarcal del Solsonès, el Consorci Leader de la Catalunya Central i Gustum, i compten amb la col·laboració del Departament d´Agricultura de la Generalitat de Catalunya, el Fons Europeu Agrícola i l´Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Prem per veure més contingut per a tu