Segueix-nos a les xarxes socials:

Albert Caelles és reelegit president de la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona

La junta de l'entitat solsonina es renova i afronta el 2019 amb la celebració dels 20 anys d'història

Albert Caelles és reelegit president de la Colla Gegantera del Carnaval de SolsonaColla Gegantera del Carnaval de Solsona

L´assemblea general de la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona va fer una valoració de la temporada, va presentar els comptes i va elegir la nova junta. La candidatura formada per Albert Caelles, Marc Plans, Dani Campabadal, Toñi Jordan, Marc Caelles, Hug Manzano, Tània Bonillo, Jan Reig i Laia Martinez va ser la escollida per dirigir l'entitat durant els propers dos anys i Albert Caelles en continuarà sent el president.

Entre les propostes del grup, destaquen l'organització de la Trobada de Gegants i Bestiari el proper juliol, en motiu de la celebració dels vint anys de l´entitat, on hi haurà figures reconegudes de les principals festes catalanes. Albert Caelles explica que la importància de fer una junta amb gent variada i de diferents edats "ens permetrà fer una festa d´aniversari pensant en tothom", mentre conclou que volen fer una festa "gran on tothom hi tingui cabuda i que els gegants bojos s´envoltin de les figures mes nobles de les festes catalanes, tal i com es mereixen".

Prem per veure més contingut per a tu