A partir del proper divendres 9 de novembre, el Consell Comarcal del Solsonès incorpora una nova ruta a demanda entre les poblacions del Pi de Sant Just i Solsona. Amb aquesta, seran set les rutes que comunicaran pràcticament tot el Solsonès amb la seva capital comarcal.

Les entitats de població que cobreix cada ruta disposaran tots els divendres de com a mínim una anada i una tornada amb Solsona, coincidint amb un dels dos dies que celebra el seu mercat setmanal. El servei es prestarà mitjançant taxis en col·laboració amb l'empresa ALSA, que gestiona el servei regular. El trajecte s'iniciarà al punt de parada establert en cadascun dels municipis i transportarà els viatgers fins a Solsona, en algun cas enllaçant amb el servei de transport escolar.

Cada ruta i municipi tindrà un horari de pas preestablert. La tornada es farà mitjançant el mateix procediment, però invertint el recorregut. Els usuaris interessats hauran de posar-se en contacte amb l'empresa ALSA, com a màxim el dia anterior al del servei abans de les dotze del migdia.