L'estació d'esquí del Port del Comte es planteja començar la temporada encara que l'accés principal estigui tallat. El seu director Albert Estella ha explicat a Regió7 que la data d'obertura de l'equipament serà "segurament el cap de setmana de l'1 i el 2 de desembre, o abans si baixen les temperatures i podem engegar els canons de neu. Tot i que no es pugui entrar per la carretera principal, no estem aïllats, es pot arribar per Sant Llorenç i la Coma. Són 10 quilòmetres més, però és un recorregut preciós".

Els darrers dies, l'estació del Port del Comte ha vist desfer-se la neu en les seves cotes més baixes, "degut a l'estiuet de Sant Martí", segons ha comentat Estella, que ha afegit que, tot i així, estan "fent els últims retocs com ara les proves de càrrega als telecadires, revisions extraordinàries, i hem estrenat una nova màquina de trepitjar neu".

L'equip de treball que està netejant l'esllavissada de la carretera principal per accedir a l'estació assegura que pel pont de la Puríssima (del 5 al 9 de desembre) hi haurà la via oberta totalment o de manera parcial, amb pas alternatiu. L'alcalde de l'Ajuntament de la Coma, Jaume Oriol, també ho garanteix. La carretera fa un mes que va patir dues esllavissades seguides en un talús en el qual aquesta setmana han començat les obres de sanejament.