Segueix-nos a les xarxes socials:

L'actual alcalde de Pinós no es presentarà a la reelecció

Jordi Casellas deixa la política després de dotze anys a l'Ajuntament

L'actual alcalde de Pinós no es presentarà a la reeleccióarxiu particular

L'actual alcalde de Pinós abandonarà la política quan acabi la legislatura i no es presentarà a la reelecció per a les properes eleccions del mes de maig del 2019. Jordi Casellas haurà estat vuit anys de batlle i quatre de regidor per Convergència i Unió a l'Ajuntament del municipi del Solsonès que té les entitats de població d'Ardèvol, Matamargó, Pinós, Sant Just d'Ardèvol i Vallmanya.

Xavier Vilalta serà el nou cap de llista del partit, que encara no sap amb quin nom o color polític es presentarà a les properes eleccions. Pel que fa a l'equip, segons Casellas, «uns quants pleguen i d'altres continuen, però hem d'acabar de concretar. El que sí que sabem és que serà una candidatura més àmplia, amb més gent i més sensibilitats».

Pagesia

Jordi Casellas es dedica a l'activitat pagesa i ramadera, dos dels principals motors del municipi del sud del Solsonès on hi ha la placa que el situa com a centre geogràfic de Catalunya.

Casellas és músic i toca amb un grup en revetlles i festes majors de la comarca. «Cada vegada m'ha sortit més feina de les diferents activitats i ara tinc menys temps, és per això que he decidit deixar l'àmbit polític», ha explicat a Regió7 l'alcalde. Tot i així, l'actual batlle seguirà vinculat a diverses entitats del poble. Preguntant-li sobre el futur de Pinós, Jordi Casellas respon que una de les principals preocupacions per al poble de Pinós és «poder mantenir les carreteres, quasi totes municipals, en bon estat».

Prem per veure més contingut per a tu