05 de febrer de 2019
05.02.2019

Solsona organitza una jornada per ajudar a tractar el dol

Tindrà lloc el 26 de febrer i va dirigida a professionals de l'àmbit social, sociosanitari i d'atenció a la gent gran

05.02.2019 | 19:53
Participants en la 3a Jornada amb tracte

L'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès, a través dels Serveis Socials, amb el suport de la Diputació de Lleida, organitzen la quarta Jornada amb tracte el dia 26 de febrer adreçada als professionals d'arreu de Catalunya que treballen en l'àmbit social, sociosanitari i d'atenció a la gent gran.

El tema de la jornada, anomenada «L'acompanyament al final de la vida i els dols», serà dirigida per l'escriptor i conferenciant Àlex Rovira i la infermera referent en el dol Xusa Serra. També la treballadora i psicòloga de l'equip dels Serveis Socials del Solsonès Lluïsa Camps moderarà una taula rodona "Bones pràctiques en l'atenció al final de la vida" en la que s'hi exposaran tres experiències diferents: el projecte Vic, Ciutat Cuidadora, el servei municipal de suport al dol de l'Ajuntament de Terrassa i el programa d'atenció psicosocial i espiritual a persones amb malaltia avançada de la Fundació La Caixa.

La Jornada, que amb tracte es durà a terme a les instal·lacions del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, serà gratuïta però requereix la inscripció prèvia, a partir d'aquest dimecres i fins al dia 21 de febrer, per mitjà del web www.campanyatractambe.com.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
delete VideoManager.ava.activeContainer; delete VideoManager.ava.activeGhost; delete VideoManager.config.targeting; delete VideoManager.config; SmartAva.impressionsCount = 0; }; document.addEventListener("restartAds", resetSmartclip); } }