Segueix-nos a les xarxes socials:

David Aubarell guanya el Concurs d'Instagram del Carnaval de Solsona

El concurs és convocat des de fa sis edicions

David Aubarell guanya el Concurs d'Instagram del Carnaval de SolsonaAjuntament de Solsona

Després d'un resultat ajustat en les votacions de les fotos finalistes, David Aubarell ha acabat guanyant el sisè Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram. Ho ha fet amb una foto del castell de focs del dimecres de cendra per darrere la façana monumental de la ciutat i el Castellvell il·luminat al fons. Aquest dilluns al vespre li han fet entrega del premi, valorat en 130 euros, l'alcalde, David Rodríguez, i el president de l'Associació de Festes del Carnaval, Joan Solé.

En el període de votació popular, la foto de David Aubarell (@david_aubarell) va sumar un total de 1.463 m'agrada a les xarxes socials de les entitats convocants del concurs, pocs més que la foto finalista de Carles Vilaseca (@litusvp), seguida de la de Víctor Pisa (@pisflo).

El Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram és convocat des de fa sis edicions per la regidoria de Promoció Econòmica i l'Associació de Festes per fomentar la presència del Carnaval a Instagram i popularitzar-lo a les xarxes socials a partir de la mirada participativa del públic.

Prem per veure més contingut per a tu