Segueix-nos a les xarxes socials:

El doctor Juan Campus serà el nou director mèdic del Centre Sanitari del Solsonès

El nou responsable substituirà l'actual directora, Dra. Begoña López, la qual ha sol·licitat una excedència

Juan José Campus serà el nou director mèdic del Centre Sanitari del Solsonès a partir de mitjans de maig. El nou responsable ja fa 15 anys que està prestant els serveis com a metge al Centre Sanitari del Solsonès.

El Dr.Campus assumirà la coordinació de la base SEM i la direcció mèdica del Centre. Aquesta elecció busca cobrir la plaça de direcció amb un professional amb una vàlua suficientment acreditada, amb un bon coneixement de la comarca i cobrir el lloc sense afectar la prestació del servei de primària.

Pel que fa a la unitat sociosanitària es preveu cobrir la plaça que deixa vacant la doctora López amb un nou professional.

Els responsables del Consell Comarcal i del Centre Sanitari, han indicat que el nomenament del Dr. Campus reflecteix la clara aposta que es vol visualitzar vers els professionals de la comarca i han volgut agrair la tasca, la dedicació i professionalitat de la Dra. López, a qui desitgen molta sort i encert en la seva nova etapa personal i professional.

El doctor és llicenciat en Medecina i té un màster en urgències i emergències extrahospitalàries, màster en medicina de l'esport i nutrició iactualment està cursant un màster en gestió clínica direcció mèdica i assistencial. A part de la tasca desenvolupada al Centre Sanitari del Solsonès, ha estat 14 anys treballant a l'helicòpter del SEM i 10 anys als serveis mèdics del RACC.

Prem per veure més contingut per a tu