Juan José Campus serà el nou director mèdic del Centre Sanitari del Solsonès a partir de mitjans de maig. El nou responsable ja fa 15 anys que està prestant els serveis com a metge al Centre Sanitari del Solsonès.

El Dr.Campus assumirà la coordinació de la base SEM i la direcció mèdica del Centre. Aquesta elecció busca cobrir la plaça de direcció amb un professional amb una vàlua suficientment acreditada, amb un bon coneixement de la comarca i cobrir el lloc sense afectar la prestació del servei de primària.

Pel que fa a la unitat sociosanitària es preveu cobrir la plaça que deixa vacant la doctora López amb un nou professional.

Els responsables del Consell Comarcal i del Centre Sanitari, han indicat que el nomenament del Dr. Campus reflecteix la clara aposta que es vol visualitzar vers els professionals de la comarca i han volgut agrair la tasca, la dedicació i professionalitat de la Dra. López, a qui desitgen molta sort i encert en la seva nova etapa personal i professional.

El doctor és llicenciat en Medecina i té un màster en urgències i emergències extrahospitalàries, màster en medicina de l'esport i nutrició iactualment està cursant un màster en gestió clínica direcció mèdica i assistencial. A part de la tasca desenvolupada al Centre Sanitari del Solsonès, ha estat 14 anys treballant a l'helicòpter del SEM i 10 anys als serveis mèdics del RACC.