Segueix-nos a les xarxes socials:

Amisol valora positivament el Servei Enllaç en un any atípic

El programa ha aconseguit enguany que tres persones hagin formalitzat un contracte de treball amb diferents empreses

L'Associació Amisol ha ofert el Servei Enllaç per segon any consecutiu però d'una manera atípica. Degut a la crisi sanitària per la covid-19 dels darrers mesos, el servei s'ha vist obligat a adaptar el seu funcionament tot realitzant seguiment als participants, oferint informació, assessorament i acompanyament, així com també les accions formatives de forma telemàtica. Tot i que les circumstàncies han impossibilitat la realització d'algunes pràctiques i accions formatives previstes, Amisol valora positivament els objectius assolits durant el curs, ja que s'han pogut realitzar unes pràctiques en una empresa de la comarca i tres persones han formalitzat un contracte de treball amb diferents empreses podent així incorporar-se en el mercat laboral ordinari.

Enguany s'ha comptat amb un equip de professionals format per una preparadora laboral, una prospectora laboral i formadora d'alfabetització informàtica, una persona de suport administratiu i una coordinadora del servei. Durant aquest any s'ha donat atenció a deu persones amb diversitat de perfils i edats, de forma molt individualitzada.

La seva tasca ha consistit en elaborar el perfil professional de cada participant, així com definir el pla individual per a la seva inserció i millora de competències. Aquest treball s'ha realitzat a través d'accions formatives grupals i tutories individuals. També s'han realitzat formacions d'alfabetització informàtica adaptades a les competències digitals de cada participant i pràctiques en empreses en funció del seu perfil professional i les seves motivacions i interessos.

El Servei Enllaç d'orientació, acompanyament i suport a la inserció a l'empresa ordinària per a persones amb discapacitat i/o trastorns de la salut mental ha estat possible gràcies al projecte SIOAS, projecte subvencionat per Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu.

Prem per veure més contingut per a tu