Segueix-nos a les xarxes socials:

Els veïns de Pinós creen una plataforma per reivindicar la millora de la carretera entre Torà i Ardèvol

Els afectats critiquen el nul manteniment que s'ha fet per part del consistori de Torà en el tram de la seva propietat

Els veïns de Pinós creen una plataforma per reivindicar la millora de la carretera entre Torà i Ardèvol| Aj. Pinós

Els veïns afectats pel mal estat de la carretera entre Torà i Ardèvol van acordar fer una plataforma per mobilitzar els afectats i dur a terme diferents accions «per fer palès la desídia de l'Ajuntament de Torà i demanar la intervenció urgent de la Diputació de Lleida».

El passat divendres l'Ajuntament de Pinós va convocar als veïns afectats pel lamentable estat de la carretera Torà-Ardèvol per informar sobre les diverses accions a nivell administratiu que s'han portat a terme des d'aquest ens municipal i intentar iniciar una proposta d'acció conjunta a nivell veïnal.

Es tracta d'una carretera que té categoria de camí rural, tot i el trànsit diari considerable, tan de cotxes, com de camions i tractors. El primer tram des de Torà, la LV-3005, pertany a la diputació de Lleida. A partir de Fontanet comença el tram de carretera més malmès, propietat de l'Ajuntament de Torà, i afecta als nuclis de Claret, Llanera, Sant Serni (municipi de Torà), així com també els veïns d'Ardèvol (municipi de Pinós) que la utilitzen diàriament.

Tot i les queixes dels usuaris de la carretera, aquests afirmen que l'alcalde d'aquest municipi de la Segarra, Magí Coscollola, no s'ha fet càrrec del manteniment del tram i ha mostrat un desinterès total sobre el malestar dels veïns del seu mateix municipi. Així, els forats han anat creixent, arribant a punts on no queda asfalt, i fa almenys 2 anys que no s'ha fet desbrossar la vegetació que envaeix la cuneta. Només en alguns punts, els veïns voluntàriament se n'han fet càrrec.

Prem per veure més contingut per a tu