Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona encarregarà un estudi el 2021 per valorar fer una piscina coberta

El pressupost inclou una partida de 7.000 euros per al que va ser una proposta de l'oposició

Solsona encarregarà un estudi el 2021 per valorar fer una piscina coberta

L´Ajuntament de Solsona contractarà un estudi per conèixer la viabilitat de construir una piscina coberta a la ciutat després que Junts per Solsona i Alternativa per Solsona-CUP negociessin amb Esquerra la inclusió d´una partida de 7.000 euros en el pressupost del 2021 destinada a aquest estudi.

El regidor i portaveu de Junts, Marc Barbens, es va mostrar satisfet per haver pogut incloure aquest acord entre els 5 establerts entre l´equip de govern i ells com a principal força de l´oposició. La formació liderada per Barbens va incloure aquest projecte en el seu programa electoral ja que considera que és una necessitat per a Solsona, la comarca i alguns municipis de l´entorn com Cardona i Oliana disposar d´una piscina coberta. «A més de l´estudi de viabilitat, també vam demanar que, a més de preveure la gestió pública, es mirés de fer una col·laboració publicoprivada per tal que alguna empresa pogués fer-ho rendible d´alguna manera», va assegurar Barbens a Regió7.

En aquest sentit, el líder de l´oposició afirma ser conscient dels costos que té associats una piscina coberta i que aconseguir que sigui viable econòmicament és complicat. Per aquest motiu aposten perquè fos una empresa privada l´encarregada de la gestió de la piscina i de poder-la complementar amb serveis relacionats amb la salut i l´esport com un gimnàs o sales de fitnes.

A falta de l´estudi, que serà el primer pas per conèixer la viabilitat del projecte, Junts es planteja que a la zona on hi ha actualment les cargoleres de l´escola el Vinyet construir-hi la piscina coberta. «És una zona de serveis, a prop de la que serà la nova escola i on històricament hi havia hagut les piscines de Solsona. No estem dient que s´hagi de fer allà, però és una bona opció», va afirmar Barbens.

Actualment les piscines municipals de Solsona se situen entre el pavelló esportiu i el camp de futbol. Junts no preveu modificar la piscina que hi ha ara per l´estat en què es troba ja que considera que la inversió que s´hi hauria de fer per arreglar-la sense fer-hi una coberta ja seria molt elevada.

Prem per veure més contingut per a tu