L'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) convoca els agents econòmics del territori a la tercera Jornada del Punt Empresa, que tindrà lloc de forma virtual el dijous 25 de tres a dos quarts de cinc de la tarda. Amb el llast d'un any difícil, l'agència considera que es fa més necessari que mai per al teixit econòmic disposar d'eines i recursos per cooperar, reforçar línies de negoci i cercar-ne de noves.

En aquesta jornada s'hi presentarà el nou catàleg de serveis a les empreses del Solsonès i Cardona per a l'any 2021. Aquesta és una de les principals eines del Punt Empresa, que té per objectius promoure la creació, la consolidació i el creixement del teixit econòmic, formar persones en actiu i emprenedores, així com promocionar el comerç, la gastronomia, el producte local i el conjunt del territori.

Aquest catàleg recull, entre d'altres, l'oferta de formació continuada i de seminaris adreçats a les empreses. El primer seminari, precisament, s'ha programat per als dies 2 i 4 de març a les tres de la tarda i s'adreça a tot petit negoci. Anirà a càrrec de l'economista Jordi Bacaria i fa falta inscripció prèvia al web de l'Adolsolcar.