Segueix-nos a les xarxes socials:

La biblioteca, el teatre i la sala polivalent de Solsona s'inclouen al cens d'espais de cultura responsables

Tres equipaments municipals de Solsona han estat admesos al cens d'espais de cultura responsables promogut pel Departament de Cultura. Es tracta de la biblioteca Carles Morató, la Sala Polivalent i el Teatre Comarcal. També s'hi afegeix el Tatrau Teatre, de titularitat privada. Aquest cens, creat el novembre passat, té la finalitat de transmetre seguretat al públic i donar prestigi als espais culturals en un context durament condicionat per la pandèmia.

A fi d'incorporar-se al cens, que es pot consultar en línia al web del Departament de Cultura, ha calgut certificar el compliment de dos requisits per part d'aquests equipaments: l'adopció de totes les mesures sanitàries per prevenir el contagi de la covid-19 i d'un protocol sanitari per a l'espai en qüestió, d'una banda, i l'assumpció del compromís de promoure mesures inclusives per evitar el risc d'exclusió social de col·lectius vulnerables, de l'altra. A Solsona, tots els actes que acullen els espais municipals se cenyeixen a les condicions exigides pel pla d'actuació del Procicat, i des de la regidoria de Cultura s'afavoreix l'assistència de sectors vulnerables a cites culturals mitjançant el programa Apropa Cultura.

Un cop tramitada la inscripció, aquestes instal·lacions s'identifiquen com a espais de cultura responsables des d'aquesta setmana amb un distintiu de color verd atorgat pel Departament de Cultura. A la demarcació de Lleida en aquests moments apareixen una quinzena de municipis al cens.

Prem per veure més contingut per a tu