Segueix-nos a les xarxes socials:

Les piscines de Solsona potencien els tràmits en línia per les activitats i les entrades

El 25 de juny comença la temporada de bany amb la reobertura de la piscina petita que l'estiu passat va estar tancada per la inestabilitat del mur de l'institut

Les piscines de Solsona potencien els tràmits en línia per les activitats i les entradesAj. Solsona

El primer dilluns de juny, dia 7, s’obriran les inscripcions a l’oferta d’activitats ludicoesportives per a infants i joves de les piscines municipals de Solsona, que és molt similar a la dels darrers anys. Enguany la regidoria d’Esports potencia les inscripcions, la reserva i el pagament en línia tant d’activitats, com d’abonaments i entrades (https://piscinesmunicipals.ajsolsona.cat/), si bé també es podran continuar fent presencialment a les pròpies instal·lacions. La temporada de bany s’estrenarà l’endemà de Sant Joan, el dia 25.

Entre les novetats d’aquesta temporada a les piscines municipals de Solsona hi ha la reobertura del vas petit, després del parèntesi de l’estiu passat, quan va haver de tancar-se per seguretat arran de la inestabilitat del mur de l’institut. Això permetrà que les activitats dels més petits no s’hagin de traslladar a altres instal·lacions. Així mateix, els usuaris tindran zona de wifi lliure. Per motius sanitaris, d’altra banda, hi haurà un accés més controlat.

Les activitats, adreçades a àmplies franges d’edat, des dels 3 anys fins als 16, es programaran del 28 de juny a 27 d’agost amb inscripcions per setmanes –fins al dimecres anterior a la setmana d’inici– els matins, de nou a una, amb canguratge gratuït mitja hora abans de començar. S’hi inclouen cursets de natació i la pràctica d’esports com el pàdel i el tennis, jocs de taula, tallers diversos i propostes de coneixement de l’entorn.

Com sempre, per a les persones adultes hi ha oferta de tarda. S’organitzen cursets de dilluns a divendres a les tres i aiguagim a les quatre. Tota la informació es pot descarregar del web municipal. Les inscripcions es podran cursar a partir del dia 7 al mateix equipament els matins de nou a una i, a partir del dia 25, de nou a set, o des de casa a qualsevol hora.

En el Ple municipal d’aquest dijous, ApS-CUP ha demanat ampliar l’horari de les activitats per als infants per concebre els matins ludicoesportius com un recurs també per a la conciliació familiar. En aquest sentit, la formació proposa la possibilitat que els nens i nenes puguin dinar a les instal·lacions amb la supervisió de monitors, una opció que el govern veu complicada de gestionar a un mes de començar la temporada, tant pels requeriments sanitaris com pressupostàriament. 

Prem per veure més contingut per a tu