Segueix-nos a les xarxes socials:

Josep Caelles serà el president del Consell Comarcal del Solsonès fins la tornada de Sara Alarcón

Caelles ha subratllat la intenció de seguir buscant el consens amb la resta de grups polítics

Josep Caelles serà el president del Consell Comarcal del Solsonès fins la tornada de Sara AlarcónConsell Comarcal del Solsonès

El regidor republicà d'Olius, Josep Caelles, serà, a partir de demà, el nou president per delegació del Consell Comarcal del Solsonès, el quart d'aquest any, i fins que la presidenta Sara Alarcón rebi l'alta mèdica. 

Josep Caelles va ser nomenat ahir conseller comarcal, substituint així al primer president per delegació que va renunciar el 2 d'agost per manca d'acords i de bon ambient dins de l'ens. 

El nou president del Consell Comarcal es convertirà també en el primer vicepresident de l'ens, mentre que Ferran Ginestà, que havia exercit com a president per delegació des de l'anunci de la renúncia de Marc Casabosch. El mateix Casabosch ha donat compte en el ple d'avui de la seva renúncia de forma oficial i el regidor de Sant Llorenç de Morunys, Joan Subirana, ocuparà el seu lloc a partir del proper ple del Consell.

Josep Caelles ha avançat que torna a l’ens comarcal després de la seva etapa de quatre anys en l’anterior legislatura “amb especial il·lusió, i que entoma la nova responsabilitat amb entusiasme”. Caelles ha subratllat la intenció de seguir buscant el consens amb la resta de grups polítics, i es mostra convençut que l’ens comarcal ha de liderar projectes en benefici del benestar de les persones de la comarca.

Prem per veure més contingut per a tu