Segueix-nos a les xarxes socials:

L'inici públic del mandat de Francesc Conesa al bisbat de Solsona comença el 12 de març

L'actual bisbe de Menorca s'ha acomiadat aquest cap de setmana dels menorquins des de la catedral de Ciutadella

L'inici públic del mandat de Francesc Conesa al bisbat de Solsona comença el 12 de marçBISBAT MENORCA

Francesc Conesa prendrà possessió de la plaça de bisbe el dia 12 de març a les 12 del migdia a la catedral de Solsona. A la cerimònia de presa de possessió Francesc Conesa hi assistiran el nunci apostòlic, el cardenal de Barcelona, els arquebisbes i bisbes catalans, de les illes i altres de la resta de l’Estat espanyol. També hi haurà la presència de l’alcaldessa de la ciutat de Solsona i membres del consistori, entre d’altres autoritats.

En acabar la celebració –a les 14h. aproximadament- el nou bisbe de Solsona es dirigirà a la Pl. Major, on la Àliga de la ciutat ballarà en honor seu.

El bisbe Francesc Conesa ha fet aquest cap de setana la missa d'acció de gràcies a la Catedral de Ciutadella per acomiadar-se dels feligressos de l'illa, on ha estat el màxim representnat del catolicisme en els darrers 5 anyss. Conesa ha volgut ser un bisbe proper a la realitat "religiosa, cultural, lingüística i social de Menorca", segons ha explicat el vicari general Gerard Villalonga.

Francesc Conesa es va acomiadar dels menorquins i els va dir en la seva darrera eucaristia que marxava «a Solsona amb l'experieècia viscuda a Menorca, on m'heu ensenyat a ser bisbe". Menorca ha estat la seva primera destinació com a cap de l'església.

Prem per veure més contingut per a tu