Segueix-nos a les xarxes socials:

La biblioteca solsonina celebra l'aniversari amb un laboratori de lectura sobre els avis

L’activitat, adreçada a les famílies amb infants a partir de 5 anys, es durà a terme dissabte 10 de juny

La biblioteca solsonina celebra l'aniversari amb un laboratori de lectura sobre els avisAJ. SOLSONA

Descobrir a les famílies contes i àlbums il·lustrats sobre avis, àvies i gent gran; obrir un espai de reflexió entre pares i fills sobre el paper dels avis a la família i valorar tot el que aporten a la societat són alguns dels objectius del nou laboratori de lectura que organitza la Biblioteca Carles Morató de Solsona per celebrar el seu vuitè aniversari. Avis savis es durà a terme dissabte vinent, 10 de juny, a les 10 del matí al mateix equipament i s’adreça a famílies amb infants a partir de 5 anys.

La idea és que a través dels llibres els infants prenguin consciència dels valors positius associats a la vellesa, com l’experiència i la saviesa. Com en tots els laboratoris de lectura, hi haurà un primer espai de descoberta de llibres, un altre per a la lectura, un de reflexió i un darrer de creació. Les places al laboratori de lectura són limitades, per la qual cosa cal inscriure-s’hi a la biblioteca (973483839, biblioteca.solsona@ajsolsona.cat).  

El dia 15 a les 10 del matí, la mateixa activitat s’organitzarà, de forma adaptada, per a un públic ben diferent en el marc de la Setmana de la Gent Gran de Solsona. Els participants hi coneixeran històries protagonitzades per avis i àvies i crearan un llibre-abecedari. En aquest cas, cal inscriure-s’hi als Serveis Socials de l’Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu