Segueix-nos a les xarxes socials:

Llançament oficial

Benvinguda, PS Vita

La nova consola portàtil de Sony ha arribat a les botigues catalanes enmig d'una enorme expectació

Encara que el llançament oficial estava datat per avui, ja són nombrosos els usuaris que han adquirit PlayStation Vita (PS Vita), ja que diverses botigues es van avançar i que Sony va organitzar un esdeveniment especial a Madrid.

La data oficial del llançament a Europa de la nova portàtil de Sony era aquest dimecres 22 de febrer, però algunes cadenes com la Fnac van començar a vendre el dispositiu durant el dia 21.

A més, durant la nit de dimarts, la Sony Store Madrid va obrir les seves portes per celebrar el nou llançament i va oferir als seus fidels seguidors la possibilitat d'adquirir el sistema portàtil abans que ningú i amb premi.

El primer a acostar-se a l'establiment madrileny va ser un jove anomenat Faustino Jiménez, que va arribar a les 6.36 hores del matí. Conscient que l'esperava un llarg i fred, ha dit assenyalava: "L'espera valdrà la pena. He demanat el dia lliure a la feina per venir aquí!".

Com marca la tradició, James Armstrong, vicepresident sènior del sud d'Europa i conseller delegat de Sony Computer Entertainment per Espanya i Portugal, feia el lliurament de la primera PS Vita venuda a la botiga i sorprenia a tots els presents en regalar als tres primers a la fila tres unitats.

D'aquesta manera, els tres afortunats han vist compensat el seu esforç després d'haver esperat pacientment durant 15 hores a la porta de Sony Store Madrid i s'han dut la seva esperada consola de forma gratuïta.

Durant el lliurament, James Armstrong va destacar que "avui és un dia únic per a la indústria del videojoc, ja que amb l'arribada de PS Vita l'usuari experimentarà una forma de joc completament diferent". A més va afegir: "Les nostres expectatives són molt positives: amb aquest llançament esperem vendre 300.000 unitats a Espanya aquest any".

A més, les cent primeres persones que han comprat PS Vita a Sony Store Madrid s'han portat gratis una edició de Uncharted: L'Abisme d'Or, un dels títols més destacats de l'ampli catàleg de programari amb el qual PS Vita arriba a les botigues. A més, també van rebre de forma gratuïta altres jocs i targetes de memòria per a la seva consola portàtil.

PlayStation Vita ja està a la venda a un preu estimat de 299,99 euros en la seva versió 3G/Wi-Fi. També hi haurà disponible una versió Wi-Fi que té un preu estimat de 249,99 euros.

Prem per veure més contingut per a tu