A l'espera que Apple anunciï oficialment i llanci el rumorejat iPhone 6 aquesta tardor, hem vist noves fotos que confirmen que la superfície del seu nou vaixell insígnia serà corbada.

Segons diverses informacions publicades, l'iPhone 6 arribarà als mercats al setembre i estarà disponible en dues mides, un 4,7 polzades i un altre de 5,5 polzades-models més grans que l'iPhone 5S, amb pantalla de 4 polzades-.

Fa uns dies la web Bloomberg parlava que la pantalla del nou terminal dels de Cupertino serà més lleugera i tindrà un vidre corbat, amb sensors capaços de detectar diferents nivells de pressió.

Ara, fotos publicades per 9to5Mac del model de 4,7 polzades mostren aquesta pantalla corba que uneix a la perfecció el vidre de la pantalla de l'iPhone amb la carcassa d'alumini.

L'iPhone 6 probablement compti amb un processador A8, més ràpid i eficient que el que porten els models d'iPhone que estan actualment al mercat, així com un nou disseny arrodonit d'última generació. A jutjar per les fotos filtrades, el model de 4,7 polzades-almenys-vindria en negre i blanc.

A més d'una pantalla més gran i corbada, els nous iPhones inclourien un nou forat a l'esquerra de l'altaveu, que podria tractar-se d'un sensor de proximitat, i vores lleugerament corbades. Segons diverses informacions, només l'iPhone 6 de major grandària utilitzarà el vidre de safir per evitar trencaments o rascades a la pantalla.