Segueix-nos a les xarxes socials:

Twitter activa un "emoji" amb la cara de Rajoy

L'emoticona estarà operativa a la xarxa social durant els tres dies que duri la sessió d'investidura

Twitter activa un "emoji" amb la cara de Rajoy

Twitter ha llançat un nou 'emoji' per animar la conversa en aquesta xarxa social al voltant del procés d'investidura que s'inicia dimarts, 30 d'agost. L'emoticona s'activarà en escriure el hashtag #InvestiduraRajoy i estarà operatiu fins al final del procés, el 2 de setembre.

"La creativitat, la imatge i la possibilitat de poder expressar-se d'una manera més visual i divertida són elements molt importants de l'evolució de la plataforma", explica la companyia a través d'un comunicat.

Els 'emojis', com a forma d'expressió i comunicació política, han estat una constant a Twitter, sobretot en aquest últim any electoral. Per exemple, durant la jornada electoral del 26-J es van poder veure emoticones vinculades a cada partit, i en el 20-D es va activar un 'emoji' especial per a la jornada associat al hashtag #HeVotado.

De forma paral·lela, Twitter va llançar durant la campanya electoral del 26-J el compte oficial @TwitterPolítica en què líders com Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera van participar en dinàmiques d'interacció amb ciutadans i creadors digitals, on els 'emojis' es van convertir en el llenguatge de la conversa.

Segons un estudi encarregat per Twitter i realitzat per la consultora El Departament sobre una mostra de més de 1.000 individus --representativa de la població espanyola amb dret a vot--, 8 de cada 10 electors destaca el valor de Twitter com a plataforma que genera debat polític i afavoreix la participació ciutadana.

La possibilitat d'accedir a informació en temps real relacionada amb l'actualitat (47%), així com el toc d'humor que incorpora Twitter en l'agenda política (77%) són alguns dels elements que més valoren els ciutadans de Twitter.

Prem per veure més contingut per a tu