Segueix-nos a les xarxes socials:

El Samsung Galaxy S8 no tindrà botons físics

Una imatge filtrada mostra com la pantalla ocuparà gairebé la totalitat de l'esperat mòbil

El Samsung Galaxy S8 no tindrà botons físicsGetty Images

El nou vaixell insígnia de Samsung, el Galaxy S8, és un dels telèfons més esperats del 2017. Tot i que encara no s'ha fet oficial la seva presentació, Internet va un pas més avançat i diversos rumors donen forma al telèfon de la marca, sent l'últim una imatge filtrada que mostra un terminal sense botons físics i amb botons en pantalla.

Segons una imatge filtrada, es pot veure com el telèfon prescindeix de botons físics i amb prou feines compta amb marc, el que fa que la pantalla ocupi pràcticament la totalitat de la part davantera del dispositiu. Els botons passen a ser part de la pantalla, similar al que veiem en mòbils de LG, Sony o HTC, per exemple.

A més, la imatge filtrada mostra, com a exemple, que el botó de retrocés estaria a la part inferior de la pantalla, al costat dret, al contrari que en els dispositius d'altres fabricants. No obstant això, no es descarta que aquests botons en pantalla siguin programables i l'usuari pugui configurar a la seva elecció i com li resulti més senzill d'utilitzar.

S'espera que el Samsung Galaxy S8 s'anunciï el 29 de març, segons recull el medi citat, i que surti a la venda durant el mes d'abril.

Prem per veure més contingut per a tu