Segueix-nos a les xarxes socials:

Els creadors de «God of War» i «Borderlands», estrelles del Gamelab de Barcelona

També hi haurà Ryan Smith, director de «Marvel's Spider-Man»

Els creadors de «God of War» i «Borderlands», estrelles del Gamelab de Barcelona

El director creatiu i guionista de 'God of War', Cory Barlog, i el creador de 'Borderlands', Randy Pitchford, seran dues de les estrelles més destacades del fòrum del vídeojoc barceloní Gamelab, que se celebrarà a la capital catalana del 26 al 28 de juny. 'God of War', l'última versió del qual, estrenada l'any passat, ha venut fins ara 10 milions de còpies, ha aconseguit 3 premis Bafta, 2 Game Awards i el D.I.C.E. Game of the Year de l'Acadèmia d'Arts i Ciències Interactives. De 'Borderlands' se n'acaba d'anunciar una tercera entrega i les dues primeres han col·locat més de 43 milions de còpies al mercat. Pitchford també ha participat en títols d'èxit del sector com 'Halo', 'Duke Nukem' o 'Shadow Warrior'.

Un altre convidat estrella serà el fundador de Quantic Dream, David Cage, artífex de títols com 'Heavy Rain' o 'Detroit: Become Human', i també hi haurà Brendan Greene, un dels responsables de 'Player Unknown's Battlegrounds', que ha venut més de 50 milions de còpies i ha arribat a comptar amb més de 3 milions de jugadors simultanis només en PC.

Una altra personalitat destacada a l'edició 2019 del Gamelab és Ryan Smith, director de 'Marvel's Spider-Man' per a PlayStation 4, un èxit de crítica alabat pels afeccionats al personatge per la fidelitat que el joc mostra cap a l'univers d'un dels superherois més famosos de la casa del difunt Stan Lee.

Però Gamelab també para atenció al sector del joc independent, i en aquest sentit comptarà amb la presència dels creadors de 'Gris', Adrián Cuevas, Roger Mendoza i Conrad Roset. Altres creadors independents presents a la trobada seran el finlandès Arvi Teikari, creador del joc 'Baba is you'.

En l'àmbit del talent empresarial, aquest any els responsables de la trobada destaquen la presència de la consultora i exdirectora executiva de Game Developers Associations, Kate Edwards -considerada, segons Gamelab, una de les dones més poderoses del món del videojoc-, o la dissenyadora sènior a la franquícia esportiva Fifa Katie Scott.

La trobada del videojoc reserva, finalment, un espai per al cinema. El director i productor de cinema rus establert a Hollywood Timur Berkmambetov presentarà 'Screenlife', una tecnologia desenvolupada per l'estudi Bazelevs que proposa un nou llenguatge digital per crear projectes narratius complets dins del marc d'una pantalla.

Prem per veure més contingut per a tu