Empire of Sin, el títol d'estratègia ambientat al Chicago de la dècada de 1920, de Paradox Interactive, ha estrenat tràiler de llançament. En el vídeo podem fer un cop d'ull a les característiques de joc, entre les quals s'inclouen la gestió de l'imperi de la teva organització criminal, els combats tàctics per torns i molt més.

Aquest joc, basat en personatges d'inspiració 'noir', se situa en la brillantor i el glamur dels bojos anys de la dècada de 1920. Mentre treballeu entre bastidors en el món del crim organitzat, dependrà de cada jugador arribar al capdamunt d'aquest sector, captivar, intimidar i fer el que sigui necessari per mantenir-s'hi. L'estil de joc està estructurat entorn de tres pilars: joc de rol, gestió de l'imperi i combats per torns. Es pot formar una banda assassina d'entre els més de cinquanta gàngsters que es poden reclutar i lluitar en combats per torns per defensar i ampliar el territori, o enviar un missatge de poder a les bandes rivals.

A Empire of Sin els jugadors construeixen el seu propi imperi criminal com un dels 14 caps finals diferents que pugnen per dirigir el sòrdid món del crim organitzat a la ciutat. Amb condicions de partides generades aleatòriament, caldrà adaptar-se a la supervivència i fer el que sigui necessari per ser més astuts, estar més ben armats i superar els oponents. Creeu un imperi criminal des de zero amb el negoci que esculliu (gestionar bars clandestins, protegir els sindicats o obrir casinos) i reuniu un equip de gàngsters lleials per deixar la vostra marca als carrers. Quan comenceu a tenir reputació, expandiu la vostra influència a còpia d'apoderar-vos del territori rival i amplia el vostre repertori d'activitats. Està disponible per a PlayStation 4, PlayStationXbox One