Ets dels que fan servir WhatsApp per apuntar notes i recordatoris? Doncs estàs d'enhorabona. L'aplicació de missatgeria ja prova en la seva versió beta incloure el número de telèfon propi al llistat de contactes.

WhatsApp és una aplicació de missatgeria que permet enviar missatges de text, arxius multimèdia o fer trucades de veu i vídeo amb altres contactes, ja sigui en converses de dues persones o en grup.

Quadern de notes

És, també, una eina que alguns usuaris han utilitzat com un quadern de notes, en un xat amb sí mateix, és a dir, l’usuari envia missatges al seu número de telèfon. Aquest ús, que no és nou, adquirirà rellevància en les pròximes actualitzacions.

La companyia tecnològica ha destacat aquest xat, tan a Android com a iOS, en què les respectives versions betes ja mostren ‘Message yourself’ o ‘Envia missatges a aquest mateix número’, sota del nom de contacte, que en aquest cas és el de l’usuari i entre parèntesi el pronom ‘tu’, com recull el portal WABetainfo arran del vist en la beta per a Android 2.22.24.2.

Aquesta novetat no canvia en realitat res en el funcionament del xat amb un mateix, però WABetainfo defensa que ara hi haurà una millora en la sincronització en els missatges que s’envien en aquesta converses quan hi ha més dispositius vinculats al compte i la incorporació del número de telèfon de l’usuari al llistat de contactes.