03 de maig de 2016
03.05.2016

'Juego de Tronos': Jon Snow trenca el seu silenci

L'últim episodi de la sèrie estrella de HBO ha provocat la indignació de molts fans que estan sense paraules

03.05.2016 | 17:43
´Juego de Tronos´: Jon Snow trenca el seu silenci

L'apoteòsica sorpresa que guardava l'últim capítol de 'Juego de Tronos' ha portat a Kit Harington a prendre cartes en l'assumpte. L'actor que va donar vida a Jon Snow fins a la 5a temporada ha decidit trencar el seu silenci després de l'increïble gir de guió que ha revelat per fi el seu destí.

(Atenció: Aquesta notícia pot contenir spoilers)

L'últim episodi de Joc de trons va mostrar com Davos Seaworth (Liam Cunningham) va convèncer a la bruixa Melisandre (Carice van Houten) perquè ressuscités a Jon Snow. La sacerdotessa li va rentar el cos, li va retallar la barba i va pronuncir un encanteri, però no va observar cap millora. Quan es va donar per vençuda i va abandonar la sala, Jon va obrir els ulls i va tornar a la vida.

A 'Home', els fans de 'Juego de Tronos' han assistit a la resurrecció de Jon Snow, un esdeveniment que els ha deixat sense paraules alhora que ha provocat la indignació de molts d'ells. No són pocs els seguidors de la sèrie d'HBO que, després de la insistència de l'actor que l'encarna, es van convèncer que no tornaria a la sèrie i van donar el bastard per perdut.

En una entrevista amb Entertainment Weekly, Harington s'ha disculpat davant seu: "Ho sento! M'agradaria demanar perdó per mentir a tothom. M'alegro que a la gent li molestés la meva mort. El meu major temor era que a la gent no li importés o que només pensés 'Molt bé, Jon Snow és mort'. sembla, però, que la gent està tan impactada com després de les Noces Vermelles, això vol dir que la sèrie o jo ho estem fent bé ".

A l'espera de comprovar si els personatges de Ponent viuen la resurrecció de Snow amb tanta perplexitat com els espectadors de la sèrie, la 6a temporada de Juego de tronos segueix en marxa. Què passarà amb Jon Snow en el futur? Només el temps ho dirà.

El gran tron ??es disputa des del 24 d'abril

El retorn de 'Juego de Tronos' a la petita pantalla s'ha saldat amb un segon episodi va deixar sense paraules als seus fans en mostrar la increïble resurrecció de Jon Snow, un esdeveniment que HBO va acarnissar des del final de la 5a temporada.

Per descobrir els secrets més recòndits sobre els personatges de 'Juego de Tronos', Jon Snow entre ells, els seguidors de la sèrie hauran d'esperar al 8 de maig, dia en què HBOestrena 'Oathbreaker'. Els fans catalans podran veure aquest nou lliurament a Movistar + al dia següent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook