06 de maig de 2018
06.05.2018
40 Años
40 Años

Tanca el Diari de Vilanova, el periòdic més antic de Catalunya

El setmanari, que des de fa un any sortia amb la marca DV, arrossegava greus problemes econòmics

05.05.2018 | 23:38

n El setmanari DV, antic Diari de Vilanova, va tancat portes, i aquest divendres ja no va arribar als quioscos. La desena de treballadors d'aquesta històrica capçalera impresa han estat acomiadats aquesta setmana mateix.

El Diari de Vilanova era el periòdic més antic de Catalunya, amb 167 anys d'història. En els últims temps havia encadenat tot un seguit de problemes econòmics que finalment n'han fet impossible la viabilitat. Ara fa un any aquest setmanari en paper del Garraf i el Penedès va començar a sortir als quioscos sota la marca DV, ja que la capçalera històrica estava embargada per Hisenda pels deutes pendents. Fonts properes a l'empresa han explicat que la publicació tindrà continuïtat amb una nova capçalera, de la qual encara no se saben els detalls.

Fonts de l'Ajuntament han explicat que tot i que fa un any el setmanari va haver de canviar la capçalera pels problemes amb Hisenda, la publicació va mantenir la mateixa estructura i els seus lectors el continuaven considerant l 'Diari de Vilanova.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook