01 de setembre de 2018
01.09.2018

RAC1 i Catalunya Ràdio s'aferren a Basté i Terribas

? Islàndia, d'Albert Om, inclourà una secció de Catalunya en autobús, i a l'altra banda de la Diagonal els canvis grans seran en el cap de setmana

31.08.2018 | 23:37
Mònica Terribas

n RAC1 i Catalunya Ràdio estrenen dilluns la nova temporada amb pocs canvis en els puntals de la programació. La cara més visible de l'emissora del grup Godó continuarà sent el periodista Jordi Basté, que encetarà la seva dotzena temporada al capdavant d' El món a RAC1, el magazín líder del matí. La competència la trobarà en la periodista Mònica Terribas, que també continua al davant del programa matinal de Catalunya Ràdio. El canvis més significatius a l'emissora pública seran el cap de setmana, amb el programa matinal que conduirà el periodista Roger Escapa, renovant El suplement.

Toni Clapés arrencarà la 22a edició del Versió, la tretzena a l'emissora del grup Godó. Òscar Dalmau i Òscar Andreu celebren el seu desè aniversari presentant La competència, que continuarà a la graella a les 12.00 hores. Per la seva banda, Quim Morales acumula 11 anys en antena amb La segona hora, que seguirà a la franja de 13.00 a 14.00 hores.

Així mateix, l'emissora continuarà apostant un any més amb força pels esports. Joan Maria Pou continua liderant les transmissions del Barcelona a El Barça juga a RAC1. Edu de Batlle s'estrena com a cap d'esports i farà les narracions de l'Espanyol a L'Espanyol juga a RAC1. Miquel Agut s'encarregarà del Girona. Aleix Parisé tornarà a presentar cada dia el Primer toc entre les 14.30 i les 15.00 h i Roger Saperas dirigirà per tercera temporada el Tu diràs, de 22.30 a 1.00 hores. Finalment, Xavi Puig ampliarà la secció esportiva els caps de setmana amb el Superesports i Albert Om continuarà presentant Islàndia, amb la novetat d'una secció setmanal que tractarà de viatjar per Catalunya en bus.

El suplement, de Catalunya Ràdio, arrenca una nova etapa marcada per l'essència d'un programa que és sinònim de cap de setmana des de fa més de 30 anys. El nou sumplement aposta per l'entreteniment, l'actualitat i l'anàlisi. «Un gran repte que afrontem amb gran il·lusió», va dir ahir Roger Escapa, que estrenarà també una nova sintonia del programa feta amb l'Orquestra Simfònica de Bratis-lava.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook