n Netflix provarà, amb la cinquena temporada de Black Mirror, el nou sistema per convertir els seus seguidors en quelcom més que simples espectadors. En un dels nous episodis de la reeixida ficció distòpica creada per Charlie Brooker, els espectadors seran qui podran decidir quin final volen escollir, seguint el sistema usat en la mítica col·lecció de llibres de literatura infantil i juvenil «Tria la teva aventura». La implantació d'aquest innovador sistema, que la plataforma de continguts en streaming ja va provar aquest any amb les sèries infantils Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile i Stretch Armstrong: The Breakout, podria convertir-se en una nova senya d'identitat de Netflix.

Un dels grans avantatges del nou projecte de Netflix per convertir en interactives moltes de les seves sèries serà evitar, en bona mesura, el pirateig dels seus continguts, atès que per poder gaudir plenament de l'experiència interactiva serà necessari visualitzar la sèrie a través de la plataforma.

Segons Bloomberg, la cinquena temporada de Black Mirror s'estrenarà a final del mes de desembre, possiblement el dia 29. Ara mateix, se saben pocs destalls sobre com seran les noves històries ni tampoc quants episodis conformaran la nova tanda. No obstant això, tot sembla indiciar que, com en les dues anteriors, constarà de sis lliuraments.