Amb el final dels seus informatius, Cuatro estrena avui una nova etapa que engloba tota la informació en directe i en un nou marc. Cuatro al día arriba avui a la graella del canal de Mediaset per oferir tres hores d'informació cada dia, de dilluns a divendres, i amb una edició de cap de setmana. Carme Chaparro i Santi Burgoa formaran parella de presentadors del format setmanal, mentre que Roberto Arce i Marta Reyero es posaran al capdavant de l'edició dels caps de setmana.

El programa suposa un nou repte professional per a Carme Chaparro després de dues dècades sent la cara visible dels informatius. La periodista lidera aquest nou espai en què la informació serà la protagonista des de tots els vessants: l'actualitat política i les notícies més rellevants que succeeixin en diferents punts de la geografia espanyola, a través d'un equip de reporters que es desplaçaran als llocs on sorgeixin les informacions més destacades.

El format tindrà sis reporters desplaçats per tot el territori estatal. Adela Ucar informarà des del País Basc, mentre que Raquel Atanes serà a Galícia, Beatriz Díaz a Andalusia, Carla Sanz a Madrid, Alejandro Rodríguez a Barcelona i Mar Guerrero a València. A més a més, aquest nou informatiu de Cuatro es completa amb col·laboradors com Andros Lozano, Luis Fernando Durán, Juan Luis Galiacho, Juanan Villanueva i Carmen Ro per a la taula de debat; el xef Mario Sandoval per als temes relacionats amb salut i benestar, i Clara Courel i Luján Argüelles per als d'entreteniment.

Cuatro al día també fomentarà la interactivitat amb els teleespectadors a través del WhatsApp del programa i els seus comptes a Instagram i Twitter: «El programa el fem nosaltres, però també els espectadors. Volem que sentin seu el programa i que també contribueixin al relat de l'actualitat. Per aquest motiu no només disposaran de les xarxes socials per comentar, sinó que podran enviar vídeos i documents d'àudio per participar al llarg de tota l'emissió», explica Chaparro, segons Mediaset España.

La ministra de Defensa, Margarita Robles, i la periodista Sara Carbonero seran les primeres persones que visitaran el plató del programa en la secció d'entrevistes.