29 de març de 2019
29.03.2019
Regió7

Paramount TV treballa en una nova versió de la sèrie «Sexo en Nueva York»

La cadena ha comprat els drets del nou llibre de l'autora de la novel·la en la qual es basava la ficció dels anys noranta

28.03.2019 | 23:42
Paramount TV treballa en una nova versió de la sèrie «Sexo en Nueva York»

Paramount Television ha comprat els drets d' Is There Still Sex in the City?, novel·la de no-ficció de Candace Bushnell, autora de l'obra en què es va basar Sexo en Nueva York. En el nou llibre, que es publicarà a l'agost als Estats Units, Bush-nell parla sobre el sexe, les cites i l'amistat després dels cinquanta. Amb aquesta adquisició, Paramount es planteja donar una altra vida a la mítica sèrie dels noranta, tot i que no tindria cap de les seves protagonistes originals.

El llibre de Bushnell analitza els hàbits amorosos i el món de les cites d'homes i dones de mitjana edat de l'Upper East Side de Manhattan, més concretament d'un enclavament conegut amb el nom de The Village, i com les dones se senten pressionades a mantenir la joventut i tenir-ho tot. « Sexo en Nueva York va ser la primera pedra per a tota una generació de dones, incloent-me a mi», declara Nicole Clemens, presidenta de Paramount TV. «Estem encantats de poder continuar aquesta conversa des del punt de vista de les dones de mitjana edat i respondre a la pregunta amb un 'Sí!' Hi ha més sexe a la ciutat! '»

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook