Aquest dimarts la delegada territorial de la Catalunya Central del Govern de la Generalitat, Alba Camps, ha fet una visita insitucional a les instal·lacions del campus Manresa de la UVic-UCC. La visita tenia com a finalitat que la nova delegada conegués la institució universitària i la seva activitat.

Per aquest motiu durant la seva estada a la universitat ha visitat les instal·lacions del Campus Professional que imparteix els cicles formatius de Tècnic en Pròtesis Dentals, d'Educació A l'edifici FUB2 també ha conegut el centre d'experimentació a les primeres edats impulsat pels estudis de Grau en Mestre d'Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials d'UManresa, el Lab 0_6. La visita ha acabat a la zona de la Clínica Universitària.

Prèviament al recorregut per les instal·lacions, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, ha explicat a la delegada la realitat de la institució i els seus projectes més immediats. A la trobada amb Alba Camps també hi han assistit l'adjunta a direcció general, Imma Ubiergo, la vicerectora del Campus Manresa i degana de la Facultat de Ciències Socials, Sílvia Mas, i el director dels estudis d'ADE, Jordi Conca. Durant la visita al Lab 0_6 s'hi ha incorporat la directora del grau en Educació Infantil, Montserrat Pedreira, i a la Clínica, la directora d'aquest equipament docent i assistencial, Teresa Solé.