Gemma Carbó i Marta Esteve seran les protagonistes del proper dels diàlegs educatius de l’Àgora Educació 2022, que se celebrarà el proper 23 de maig i que girarà a l’entorn de la relació entre escola i cultura. Gemma Carbó és gestora cultural i doctora en Ciències de l’Educació. Està especialitzada en l’àmbit de les polítiques culturals i educatives i dirigeix el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla. Marta Esteve és llicenciada en Dret i Diplomada en Treball Social i actualment és la directora de la Fundació Carulla. La conversa es farà a la sala d’actes de l’edifici FUB1 a les 18.30 h. Per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç

El diàleg forma part del programa d’activitats “Àgora 2022., Mestres que (es) transformen”. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius, dona resposta a un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.

El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s’allargarà fins al mes de novembre. Els propers diàlegs abordaran qüestions com Eines digitals; Escola i Transformació comunitària; Escola i Societat; i Innovació per a la transformació. Fins ara, més de 400 persones han assistit als sis diàlegs que s’han celebrat, que es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube d’UManresa.