Dominica Díez i Rosa Vila seran els protagonistes del proper dels diàlegs educatius de l'Àgora Educació 2022, que se celebrarà el dia 8 de juliol i que tractarà d'eines digitals, ús i addiccions. Dominica Díez és psicòloga Clínica de la divisió de Salut Mental d'Althaia i responsable de la Unitat de joc psicològic i addiccions. Conversarà amb Rosa Vila, que és mestra i bibliotecària i que treballa en una escola d'alta complexitat. La conversa es farà a la sala d'actes de l'edifici FUB1 a les 10 h. Per assistir-hi cal inscriure's en aquest enllaç

El diàleg forma part del programa d'activitats "Àgora 2022, Mestres que (es) transformen". La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius i al conjunt de la societat, dona resposta a un encàrrec de l'Ajuntament de Manresa en el marc del programa d'activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a la capital del Bages.

El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s'allargarà fins al mes de novembre. Fins ara, més de 700 persones han assistit als nou diàlegs que s'han celebrat, que es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube d'UManresa.