Segueix-nos a les xarxes socials:

Pasta de dents a la paret: el truc que la deixarà com acabada de pintar i sense forats

El secret que cada cop copia més gent

Pasta de dents a la paret: el truc que la deixarà com acabada de pintar i sense forats

A tots ens ha passat alguna vegada que en moure un quadre ens hem trobat amb un o més forats a la paret. No et preocupis, t'explicaré com els pots tapar i salvar l'estètica de les parets de casa teva. A més, descobreix enginyoses solucions per amagar-los d'una forma original.

Qui no ha tingut problemes amb la caldera, o s'ha trobat amb una pica encallada? O no t'ha passat que la rentadora fa pudor i una persiana no puja ni baixa, per exemple? En resum, cada dia hi ha coses per arreglar i fer de la nostra llar un espai més acollidor i funcional és possible.

I si parlem de les parets de la casa, el més normal és que s'embrutin fàcilment a conseqüència del fum, floridura, empremtes, esquitxades, pols i brutícia. Per eliminar aquestes taques, no necessàriament hem de tornar a pintar totes les parets. N'hi ha prou amb seguir unes petites pautes i utilitzar remeis de l'àvia. 

Abans de començar, assegura't que la pintura és rentable. Pots utilitzar aigua i detergent neutre o aigua i bicarbonat sòdic per netejar les parets de casa teva. Mètodes ràpids i senzills que us ajudaran a solucionar el problema. 

Un altre problema que et pot sorgir a les parets és que quan canvies la disposició dels mobles i els quadres, acabis amb uns quants forats a aquesta. Abans de trucar a un professional, segueix aquests passos.

Com tapar els petits forats de casa

Si els forats són petits, se sol utilitzar massilla per tapar-los. L'operació és molt senzilla, només cal estendre el producte amb una espàtula i un cop sec, llima la zona tractada amb paper de vidre.

Si no tens experiència o no vols comprar aquest producte, t'explico com tapar els forats amb alguns productes que ja tens a casa.

Sembla impossible, però en lloc de massilla també pots fer servir pasta de dents (blanca) o vinílica.

Agafa una petita quantitat de cola o pasta de dents i intenta tapar el forat amb l'ajuda d'un escuradents. Si ho prefereixes, pots introduir un tros de paper o mocador de paper al forat abans d'aplicar aquests productes.

Forats a la paret

Vet aquí com tapar forats a la paret sense massilla ni ciment i solucionar el problema de forma ràpida, senzilla i, sobretot, econòmica. Però si la paret és plena de forats petits, no podràs tapar-los amb cola o pasta de dents.

Què haig de fer, doncs? Si és una habitació infantil, pots posar a cada forat adhesius fluorescents que brillin a la foscor. Solen tenir forma d'estrella o lluna. El preu (de 5 a 10 euros) depèn del nombre de peces del paquet.

Si es tracta de la paret del saló o del dormitori, pots solucionar el problema comprant plantilles de diferents mides i decoracions. Els preus són molt assequibles i depenen de la mida. Pots trobar boniques plantilles per només 20 euros.

Prem per veure més contingut per a tu