Pasta de dents a la paret: el truc que la deixarà com acabada de pintar i sense forats

El secret que cada cop copia més gent

El truc de la pasta de dents per tapar els forats de les parets

El truc de la pasta de dents per tapar els forats de les parets

M. R.

A tots ens ha passat alguna vegada que en moure un quadre ens hem trobat amb un o més forats a la paret. No et preocupis, t'explicaré com els pots tapar i salvar l'estètica de les parets de casa teva. A més, descobreix enginyoses solucions per amagar-los d'una forma original.

Qui no ha tingut problemes amb la caldera, o s'ha trobat amb una pica encallada? O no t'ha passat que la rentadora fa pudor i una persiana no puja ni baixa, per exemple? En resum, cada dia hi ha coses per arreglar i fer de la nostra llar un espai més acollidor i funcional és possible.

I si parlem de les parets de la casa, el més normal és que s'embrutin fàcilment a conseqüència del fum, floridura, empremtes, esquitxades, pols i brutícia. Per eliminar aquestes taques, no necessàriament hem de tornar a pintar totes les parets. N'hi ha prou amb seguir unes petites pautes i utilitzar remeis de l'àvia. 

Abans de començar, assegura't que la pintura és rentable. Pots utilitzar aigua i detergent neutre o aigua i bicarbonat sòdic per netejar les parets de casa teva. Mètodes ràpids i senzills que us ajudaran a solucionar el problema. 

Un altre problema que et pot sorgir a les parets és que quan canvies la disposició dels mobles i els quadres, acabis amb uns quants forats a aquesta. Abans de trucar a un professional, segueix aquests passos.

Com tapar els petits forats de casa

Si els forats són petits, se sol utilitzar massilla per tapar-los. L'operació és molt senzilla, només cal estendre el producte amb una espàtula i un cop sec, llima la zona tractada amb paper de vidre.

Si no tens experiència o no vols comprar aquest producte, t'explico com tapar els forats amb alguns productes que ja tens a casa.

Sembla impossible, però en lloc de massilla també pots fer servir pasta de dents (blanca) o vinílica.

Agafa una petita quantitat de cola o pasta de dents i intenta tapar el forat amb l'ajuda d'un escuradents. Si ho prefereixes, pots introduir un tros de paper o mocador de paper al forat abans d'aplicar aquests productes.

Forats a la paret

Forats a la paret / ANTONIOLI

Vet aquí com tapar forats a la paret sense massilla ni ciment i solucionar el problema de forma ràpida, senzilla i, sobretot, econòmica. Però si la paret és plena de forats petits, no podràs tapar-los amb cola o pasta de dents.

Què haig de fer, doncs? Si és una habitació infantil, pots posar a cada forat adhesius fluorescents que brillin a la foscor. Solen tenir forma d'estrella o lluna. El preu (de 5 a 10 euros) depèn del nombre de peces del paquet.

Si es tracta de la paret del saló o del dormitori, pots solucionar el problema comprant plantilles de diferents mides i decoracions. Els preus són molt assequibles i depenen de la mida. Pots trobar boniques plantilles per només 20 euros.