Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí, des de les 08.48 hores, en un servei a la piscina municipal de Santa Margarida de Montbui on han estat reclamats per atendre una fuita de tòxica que ha obligat a atendre dos treballadors del recinte.

Segons les primeres informacions, s´hauria produït una mescla incorrecta de productes químics que, en reaccionar, ha emès gasos tòxics. Els dos treballadors els han respirat i han estat atesos pel Servei d´Emergències Mèdiques (SEM) i, posteriorment, traslladats a l´Hospital d´Igualada per una intoxicació lleu.

La feina de les dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s´ha centrat en atendre les persones a la zona, ventilar-la i dissoldre la concentració de productes químics acumulats a la piscina.

Així mateix, un camp de futbol proper ha estat evacuat preventivament pels Bombers per tal d´evitar que el fum els afectés. Es tracta d´un grup d´una cinquantena de persones, la gran majoria nens, que es trobaven fent activitats esportives al camp de futbol. Cap ha resultat ferit i tots han estat confinats en un poliesportiu molt proper.