La Diputació de Barcelona ha finançat dues obres, a Carme i a Masquefa, que contribuiran de manera important a la seguretat i mobilitat de veïns d'aquestes dues poblacions. Ahir, el diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, va visitar el pas de vianants sobre la riera, a Carme, i l'itinerari de vianants de Can Parellada, a Masquefa.

El nou pas de vianants sobre la riera a la carretera BV-2131 a Carme ha tingut un cost de 216.249 euros. Fàbrega, a qui va acompanyar Jordi Sellarès, va fer un recorregut per aquesta nova passarel·la, una estructura metàl·lica adossada al pont existent. L'obra ha suposat una important millora per als vianants que han de creuar la riera. L'actuació ha permès també modificar les voreres existents i la instal·lació de nous punts de llum.

A Masquefa, el diputat, acompanyat de l'alcalde, Xavier Boquete, va veure l'itinerari per a vianants al llarg de la carretera B-224z entre la rotonda de la carrer de Joan Miró i l'encreuament de l'accés a Can Parellada amb el carrer de la Pedrosa. Un trajecte de 800 m de longitud i de 2 m d'amplada.