ERC demana contenció i més ajuts al govern igualadí

Els republicans consideren que amb una gestió diferent de l'Ajuntament es podria destinar un milió d'euros a les persones

16.10.2015 | 07:53

ERC ha presentat una proposta alternativa al pressupost que està preparant el govern municipal d'Igualada per al 2106 en la qual preveu poder destinar un milió d'euros "a les persones i les famílies igualadines", "fet que segur que reactivaria la microeconomia local", segons va explicar la regidora republicana Carolina Telechea ahir. ERC ha fet arribar a l'Ajuntament d'Igualada un conjunt de canvis a introduir perquè es puguin debatre i incloure en la comissió informativa que es fa dijous. La proposta que surti d'aquesta reunió serà la que es durà a aprovació en el ple del proper dia 20.

Segons Josep Maria Palau, portaveu del grup municipal d'ERC, "hem traslladat la proposta al govern perquè fins dijous es poden incorporar canvis en la proposta a dictaminar. El nostre plantejament és que durant aquests propers quatre anys no és el moment de tornar a començar una dinàmica de fer una gran quantitat d'obra nova i d'urbanitzar nous espais. Això és l'estil de la vella política", assegura Palau. ERC entén que "és l'hora de continuar reduint la dependència del deute, ja que si continuem reduint els interessos a pagar, podrem augmentar molt més els recursos disponibles per al foment de l'economia local i la inversió social. Per això proposem 724.182,90 euros menys d'endeutament que el que planteja CiU". ERC també proposa que es reservin 500.000 euros per a inversió decidida pels veïns dels diferents barris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema