"Si el dia 27 de novembre l'ordre de desallotjament arriba amb els Mossos d'Esquadra a la porta s'haurà acabat l'Espai pels somnis". Els grups que han mantingut l'acció de protesta durant dos anys per la inactivitat d'un espai de l'Església han explicat que el jutge ha acceptat la petició de demanar als Mossos que vetllin perquè es pugui procedir al desallotjament.

En alguns desallotjaments, el fet que els representants judicials vagin sense policia a executar la resolució judicial fa que s'allargui uns quants dies l'ocupació, segons admeten els mateixos membres d'Espais pels somnis.

Els representants de dues parròquies d'Igualada van presentar la setmana passada una petició al jutge perquè el desnonament es pogués dur a terme. Ara, els grups que han conviscut a l'anomenat Espai pels somnis reclamen que es vetlli perquè la propietat del local, el bisbat a través de les dues parròquies igualadines, compleixi la voluntat de reformar l'edifici i utilitzar-lo en benefici social. I aquesta preocupació la van defensar anit al ple d'Igualada els grups de la CUP i de Decidim. Els uns i els altres han nascut en aquest període d'ocupació i han tingut la seu a l'Espai pels somnis.