Igualada celebra el 6 de gener una nova edició de la tradicional Fira de Reis, una de les fires més antigues de Catalunya, ja que la seva primera edició data del 1373. Durant tot el matí, des de les 8 fins a les 3 de la tarda, s'espera el gruix dels visitants. Hi ha una àmplia oferta en planters, productes artesanals, alimentació..., amb prop de 200 expositors que ocuparan 1.500 metres lineals del passeig Verdaguer.

El calendari de fires de Catalunya no registra cap altra fira aquest dia, tot i que a la Catalunya Central hi ha alguna altra mostra, com la de Montclar, al Berguedà. De fet, l'èxit de participació a Igualada, tant de firaires com de visitants, confirma que es tracta d'una trobada exclusiva amb un públic fidel que no falla cap any.

La Fira de Reis és una de les fires més antigues de les que se celebren a casa nostra. La concessió del privilegi de celebració de fires i mercats era una prerrogativa reial, i el 1373 Pere III el Cerimoniós concedí a Igualada el privilegi de celebrar una fira.