Igualada convoca demà els seus estudiants per mostrar-los l'oferta universitària a Catalunya, i a la capital de l'Anoia, a través de la Fira de l'Ensenyament. Ja serà la cinquena edició de la mostra. Aquest any tindrà lloc a l'edifici de l'Antic Escorxador, de les 9.30h a les 13.30h i de les 15h a les 18h. L'entrada és totalment gratuïta.

A la mostra educativa s'hi va presentar l'oferta de 30 universitats i escoles superiors, tant públiques com privades, que exposaran la seva oferta formativa i estaran a disposició dels futurs alumnes per resoldre tots els dubtes referents als estudis. També hi haurà una desena d'escoles i instituts que exposen la seva oferta formativa d'ensenyaments professionals i artístics reglats.

A més a més de la visita als estands de cada centre, també s'oferiran xerrades informatives, d'Universitats, al matí, i d'instituts, a la tarda. També hi haurà workshops de Milà i Fontanals, L'Acadèmia Igualada i l'Escola d'Art, Disseny i Artesania Gaspar Camps. La Kaserna també informarà de les possibilitats que existeixen per a estudiar a l'estranger.