Calaf torna a fer circular la pesseta al bressol del seu creador en el Tasta la Plaça

05.08.2016 | 00:00
En el decurs del Tasta la Plaça es van arribar a servir més de 2.000 plats per degustar

El bon temps va acompanyar la celebració del segon Tasta la Plaça de Calaf, que l'Ajuntament de Calaf ha organitzat en honor al seu patró, Sant Jaume, i en el marc de l'Any Laureà Figuerola. Durant aquesta nit, les pessetes van tornar a circular en el mateix lloc on va néixer el reconegut Mercat de Calaf, la plaça Gran.
I és que per poder triar els plats del tast, els assistents havien d'intercanviar els euros per tiquets que recordaven a les antigues pessetes. En total, es van servir 2.000 tasts d'una trentena de plats diferents. La iniciativa va ser molt ben rebuda pels calafins i visitants, que van poder gaudir de la millor gastronomia de l'Alta Segarra juntament amb la música en directe del grup No fem un trio.
Una quinzena d'establiments del territori es van implicar en aquesta original proposta i van oferir tastets gastronòmics d'alta qualitat, acompanyats de vins i cerveses artesanes.
A través dels més de 2.000 plats per degustar que es van arribar a servir, els més de 500 assistents van poder gaudir de diferents gustos, olors, textures i sabors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema