El Mercat Modernista dels Hostalets de Pierola reviurà el proper cap de setmana l'ambient de principi de segle XX. Els Hostalets de Pierola té una de les mostres més importants de patrimoni modernista rural a Catalunya. És un poble fonamental per conèixer l'evolució del modernisme al nostre territori i, per tal de fer-ne difusió, en els darrers 9 anys s'ha celebrat aquest mercat.

Entre altres activitats, als Hostalets es podran fer visites sobre el passat modernista i visites paleontològiques a les zones d'excavació del període del Miocè.

La inauguració del mercat es farà dissabte a les 11, amb la presència de les figurants modernistes Las chicas de oro i la formació de metalls i percussió Zebrass Marching Band, que amenitzaran els carrers. També hi haurà una zona de food trucks. A les 12 hi haurà una baixada d'andròmines, i a partir d'aquí hi haurà diverses activitats, ja a la tarda, pensades per a infants. Diumenge hi ha diada castellera amb els Moixiganguers d'Igualada i els Sagals d'Osona, i el mercat pròpiament dit, entre altres activitats.