Masquefa ha viscut aquest cap de setmana una nova edició de la Festa del Raïm, dues jornades d'activitats que van tenir força públic i que pretenen rememorar els orígens del municipi vinculats a la vinya, al camp i als productes de la terra, com ara el raïm.

L'activitat va arrencar el dissabte 17 al migdia amb la visita oficial del diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona. Isaac Albert, que va ser rebut a la plaça Josep Maria Vila per l'alcalde Xavier Boquete i per regidors del consistori, va ser l'encarregat de donar per inaugurada l'edició de la festa d'enguany.

Vila va afirmar que "aquesta fira funciona perfectament i té sentit per a la població i per al territori perquè se sustenta en tres potes: és un esdeveniment social, econòmic i cultural. Tot plegat ha permès que la gent se l'hagi fet seva i que tingui un profund arrelament".

L'alcalde Xavier Boquete va voler agrair la presència d'Isaac Albert i "la feina feta des del municipi i els seus comerciants" per poder dur a terme un acte com aquest. A la fira hi havia una mostra de vins, caves, la pastisseria i els embotits de la terra produïts per establiments i comerços locals.