El gènere de punt, la moda i Igualada van agafats de la mà. Original Buff SA, l'empresa que va començar a comercialitzar el popular tubular a partir del 1992, és un dels màxims exponents d'aquest sector industrial anoienc en aquests moments. El 2016, Orginal Buff va tenir uns guanys de 4,7 milions d'euros, i havia girat 32 milions. El creixement estava situat en el 9,3% i va ser l'any en què va inaugurar les instal·lacions remodelades. Sempre, però, a Igualada. La seu de l'empresa és al polígon de Les Comes. En aquell moment, l'empresa tenia en plantilla més de 120 treballadors.

L'empresa, una doble planta amb 8.000 metres útils que combina la producció tèxtil amb els espais per al disseny dels nous productes, és el cor des d'on es planifica tota la producció.

Buff és una marca que ha esdevingut el nom del producte, aquell procés que es dóna en peces molt úniques. Es ven a més de 70 països i més del 80% de la producció es dedica a l'exportació. Ha esponsoritzat alguns esportistes de màxim nivell i en el darrers anys ha fet el gir cap a la moda esportiva.

El nom de Buff el va crear el mateix empresari Joan Rojas, buscant un joc de paraules entre bufanda i borrasca.