La Plaça de Cal Font i la Rambla Sant Isidre es converteixen aquest dilluns, 23 d'abril, en el centre de la celebració de la diada de Sant Jordi a Igualada.

En total s´hi han instal·lat 55 parades de floristes, llibreters i entitats locals, que omplen d´activitat cultural i festiva el centre de la ciutat. Com ja va succeir l´any passat, les floristeries i llibreries s´han establert a Cal Font, on també hi haurà enguany una carpa dedicada als autors locals i, de la seva banda, les entitats socials, culturals, esportives, polítiques i juvenils s´ubiquen a la Rambla Sant Isidre.

Durant el matí, nombrosos centres escolars visiten el centre de la capital de l´Anoia i, a partir de mitja tarda s´espera, com és habitual, que hi hagi la major afluència de públic general. A banda de les propostes programades a la Biblioteca Central, aquesta tarda se celebrarà una ballada de sardanes al Passeig Verdaguer, formant part d´una programació d´activitats al voltant de la cultura i la tradició que, a Igualada, va arrencar ja la setmana passada.