La Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) s'equivoca de mig a mig en considerar "estranyes" primes que paga Jordi Pujol Ferrusola per alguns vehicles que posseeix. Xavier Masa, de l'asseguradora manresana Masa&Masa -una de les poques que hi ha a tot l'estat especialitzades en vehicle de col·lecció-, ha afirmat que no té res d'estrany pagar 45 euros a l'any de prima per un Porsche 911.

La premissa de la qual parteix la UDEF (vegeu diari d'ahir) és que resulta d'allò més sospitós que el fill de Jordi Pujol pagui primes per vehicles de luxe "molt inferiors a les de mercat".

La investigació policial entorn de Jordi Pujol Ferrusola ha presentat al jutge Pablo Ruz com una revelació els dots del fill gran de l'expresident català en el negoci dels vehicles de luxe amb exemples com comprar un Porsche 911 per 2.800 euros i pagar una assegurança de 45 euros a l'any.

Xavier Masa, amb asseguradora oberta al passeig de Pere III, 96, ha volgut deixar clar que sobre el preu de compra dels vehicles de la col·lecció del fill de l'expresident no en sap res, però el que resulta un clar esbiaixament de la realitat és atribuir res d'estrany a pagar primes anuals úniques de 45 o 60 euros per un Porsche 911, un Jaguar ETYPE 3.8 Roadster, un Mercedes 230 SL, un Ferrari F40 o un Lotus Elan ES.