La Catalunya Central disposarà de 170 punts de participació i 493 taules el 9-N. Al Bages s´habilitaran 177 meses i hi haurà 40 locals habilitats a tots els municipis de la comarca. A part de Manresa, Sant Joan de Vilatorrada serà l´únic municipi amb més d´un local: l´IES Quercus i l´IES Cardener, amb sis i vuit taules respectivament. Al Berguedà es podrà votar en 59 meses que estaran repartides en 32 locals arreu de la comarca. Berga serà l´únic municipi amb més d´un punt de votació: l´IES Guillem de Berguedà, amb vuit taules, i el Serra de Noet amb set. A l´Anoia, hi haurà 36 locals amb un total de 122 meses. El Solsonès tindrà un centre de participació a cada municipi i a tots hi haurà una única taula, amb l´excepció de Solsona, on s´habilitaran vuit meses.

Sorpresa en l'adjudicació de meses

L'adjudicació de punts de votació del 9-N a Manresa ha generat sorpresa entre veïns que hauran de desplaçar-se a centres de participació lluny dels seus domicilis, malgrat viure a prop d'altres punts on es podrà votar.

En concret, a la capital del Bages s'han habilitat cinc punts de participació, que són els instituts de la ciutat, que tindran un total de 63 meses. A l'hora de fer la distribució, però, no tothom podrà votar al punt més proper de casa. Així, la web de participa2014.cat envia veïns que viuen al mateix carrer d'un institut a un altre. És el cas, per exemple, de veïns del passeig de Pere III, el carrer Carrasco i Formiguera o la plaça Valldaura, que malgrat tenir el Lluís de Peguera més a prop i en alguns casos gairebé a tocar de casa, hauran d'anar fins al barri de la Parada per votar al Pius Font i Quer. I veïns del mateix carrer del Pius, l'Amadeu Vives, hauran de recórrer un quilòmetre fins al Lacetània per tal de poder dipositar la seva papereta.